Ansvarsfraskrivelse

Ansvarsfraskrivelse for https://www.carpar.dk

På denne side finder du ansvarsfraskrivelse af https://www.carpar.dk, som stilles til rådighed af Etradon BV. I denne ansvarsfraskrivelse angiver vi under hvilken reservation vi tilbyder oplysningerne på vores hjemmeside til dig.

Intellektuel ejendom

Brugen af oplysningerne på denne hjemmeside er gratis, så længe du ikke kopierer, distribuerer eller på anden måde bruger eller misbruger disse oplysninger. Du må kun genbruge oplysningerne på denne hjemmeside i henhold til reglerne i ufravigelig lovgivning.

Uden udtrykkelig skriftligt samtykke fra Etradon BV er det ikke tilladt at genbruge tekst, fotomateriale eller andet materiale på denne hjemmeside. Den intellektuelle ejendomsret tilhører Etradon BV.

Ingen garanti for nøjagtighed

Hvis relevant:

Til priserne på vores hjemmeside stræber vi efter den mest præcise repræsentation af virkeligheden og de forventede priser. Fejl, der opstår og er genkendelige som programmerings- eller skrivefejl, udgør aldrig en grund til at kræve eller påtage sig en kontrakt eller aftale med Etradon BV.

Etradon BV stræber efter et websted, der er så aktuelt som muligt. Hvis, på trods af disse bestræbelser, oplysningerne eller indholdet på denne hjemmeside er ufuldstændige og / eller ukorrekte, kan vi ikke acceptere noget ansvar herfor.

Oplysningerne og / eller produkterne på denne hjemmeside tilbydes uden nogen form for garanti og / eller krav på korrekthed. Vi forbeholder os ret til at ændre, fjerne eller geninstallere disse materialer uden forudgående varsel. Etradon BV påtager sig intet ansvar for nogen information på hjemmesider, som vi henviser til via hyperlinks.

Ændringer

Hvis denne ansvarsfraskrivelse ændres, finder du den seneste version af ansvarsfraskrivelsen på https://www.carpar.dk på denne side.