Seat Ibiza DAB+ Bilradio 7″ – PlayOS

Code: DAB-N8SE7IBZ
Tilbud

Avison-N8 Seat Ibiza DAB+ bilradio med GPS navigation.

449.00 349.00 incl. VAT

Ikke på lager

Beskrivelse

Seat Ibiza DAB+ bilradio med GPS navigation. Radioen er udstyret med et Android 9.0 – operativsystem og en WLAN / WIFI-modtager. Du kan oprette forbindelse til internettet (f.eks. Via hotspot-funktionen på din smartphone) og hente og installere dine yndlingsapps. Du kan navigere både online og offline med mulighed for opdatering af kort gratis.

Android er et operativsystem, der giver dig mulighed for at installere apps via enheden. Du skal ikke bekymre dig: Denne Android-bilradio er også kompatibel med Iphone og andre populære smartphones.

Navigation
Naviger både online og offline med en række forskellige navigationsprogrammer (f.eks. Offline Maps, Google Maps). Enheden understøtter forskellige sprog, herunder engelsk, tysk, fransk, italiensk, norsk, svensk, finsk, dansk, spansk, portugisisk, russisk, polsk, tjekkisk. Takket være dual-zone-funktionen kan du udføre multitasking. Du kan afspille musik eller radio mens du navigerer.

DAB + bilradio
DAB + eller Digital Audio Broadcasting – er en metode til at sende radio digitalt, snarere end via et analogt signal. Det har flere fordele i forhold til FM, AM eller langbølge radio. Den største fordel er antallet af stationer, der kan nås via DAB, og der er flere nationale DAB-stationer, så du er ikke tvunget til at lytte i bestemte byer og områder. Du er også mindre tilbøjelige til at få interferens på en DAB-radio end en traditionel. Husk på, at dækningen af DAB + kan ændres pr. Land.

Multimedie & håndfri opkald
Afspil lyd og video via USB, Bluetooth (A2DP), Micro SD-kort, AUX, CD / DVD eller FM-radio. Gør håndfri opkald med Bluetooth (understøtter Apple iOS / Windows / Android-smartphones). Download din kontaktliste og opkaldslogger. Radioen har en indbygget mikrofon, men den kan også udvides med en ekstern mikrofon.

Perfekt kompatibilitet med din bil (understøtter Canbus)
-Tænd / slukker automatisk med tændingen. Dette forhindrer dræning af batteriet.
-Original vehicle functions such as steering wheel control and air conditioning are supported.
-Passer perfekt i din bil. Der kræves ikke ekstra tilbehør.
-Ingen programmering kræves.

Bakkamera funktion
Du kan installere universelle bagudkameraer med en cinch-forbindelse (NTSC / PAL). Enheden skifter automatisk til den omvendte kameraets display, når du bakgear.

Google Playstore
Ligesom på din smartphone eller tablet kan du downloade og installere dine yndlingsapps gennem Google Play Butik. (Google Play Butik ligner App Store på iPhone). Du kan trådløst oprette forbindelse til internettet ved hjælp af hotspot-funktionen på din smartphone. På den måde kan du dele internettet på din smartphone med enheden. Brug af denne enhed kræver dog ikke en internetforbindelse.

Stærk hardware og ydeevne
Stærk hardware, der består af 2 GB RAM, 16 GB internt lager og en quad-core CPU.

Andre interessante funktioner
Knapfarvejusterbar
Skærm Mirroring: Spejl skærmen på din smartphone på displayet af radioen.
Digital equalizer
Understøtter subwoofer
Understøtter 3G / 4G dongle (valgfrit)
Tilslut en DVR dashcam og optag din tur (valgfrit).

Kompatible bilmodeller:
Seat
Seat Ibiza 6J (2009-2013)
Seat Ibiza 6J Cupra/Concept (2009-2013)
Seat Ibiza 6J FR (2009-2013)
Seat Ibiza 6J Bocanegra (2009-2013)

Denne enhed passer kun til Seat Ibiza med en fabriksmonteret 2-DIN bilradio. Hvis du ikke er sikker på, om denne enhed er kompatibel, bedes du kontakte os.

Kontroller, om formen og dimensionerne på denne enhed matcher din aktuelle hovedenhed / instrumentbræt, før du bestiller produktet. Hvis du ikke er sikker på, om denne bilradio passer til dit køretøj, bedes du kontakte os.

Selvom denne enhed ikke er en produktion af mærket Seat, er denne radio specielt designet til Seat-køretøjer og en god erstatning for den fabriksmonterede bilradio.

Leveringen inkluderer
Bilradio
User Brugervejledning & Installationsvejledning
RCA cable
USB kabel
GPS-antenne
DAB + lille forrude antenne

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Show reviews in all languages (1)

Be the first to review “Seat Ibiza DAB+ Bilradio 7″ – PlayOS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *